Tagliatelle de spanac cu pui si lamaie

Chiar pe ultima suta de metri reusesc sa mai postez si eu inca o reteta pentru Dulce Romanie…sa stiti ca am fost vreo cativa pe suta asta de metri:)) Am folosit tagliatellele primite de Craciun de la veggie.ro

Ingrediente:
250 gr tagliatelle cu spanac
1 piept de pui
sucul si coaja de la 1/2 lamaie
1/2 lingurita de cimbru uscat
1 lingura de ulei de masline
2 catei de usturoi,zdrobiti
sare si piper negru,proaspat macinat

Se curata pieptul de pui si se taie in cuburi de 2 cm.
Intr-un bol se adauga zeama de la 1/2 lamaie,coaja rasa si cimbrul.Se adauga cuburile de pui si se lasa deoparte pana fierbem pastele.
Separat,fierbem pastele in apa cu sare,le scurgem si adaugam putin ulei ca sa nu se lipeasca.
Infierbantam tigaia,adaugam uleiul,apoi bucatile de pui. Prajiti in doua ture daca nu e destul de incapatoare tigaia. Cand s-au prajit bucatile de pui,adaugati usturoiul,sarea si piperul. Mai tineti 1-2 minute pe foc si serviti peste paste.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.