Supa coreeana Kimchi Ramyun

Daca tot v-am ademenit cu ramyun si kimchi de ridiche alba (pe care i-am lasat sa fermenteze,apoi am pus borcanul la frigider),astazi o sa va arat cum le puteti combina si cat de versatile sunt taiteii instanti, pentru ca azi am pentru voi o Supa coreana Kimchi Ramyun.
E pranzul perfect la locul de munca, mai ales daca timpul nu va permite sa iesiti sa mancati ceva sau nu ati avut timp pentru pachetel.


Ingrediente Supa coreana Kimchi Ramyun
1 pachet shin ramyun
kimchi de ridiche alba
bucati de pui prajit,fiert sau gatit la cuptor
ceapa verde

Mod de preparare Supa coreana Kimchi Ramyun
Se pune apa la fiert. Intr-un bol se pune continutul pachetului de ramyun si cand a inceput sa fiarba apa se toarna peste taiteii instanti.
Se acopera bolul cu o farfurie si se lasa cam 3 minute.
Se adauga kimchi-ul, puiul si se orneaza cu ceapa verde.

Aceasta Supa coreana Kimchi Ramyun este perfecta pentru cei ce vor sa incerce aromele bucatariei coreene pentru prima oara si nu numai, cei ce au gustat-o vor deveni adeptii ei.

Kimchi Ramyun

What you see today it’s a combination of radish kimchi and shin ramyun . You just need some chicken pieces and sliced scallions and you’ve got yourself an easy but delicious lunch. Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

15 comentarii la “Supa coreeana Kimchi Ramyun”

  1. Noi mancam cam de 2…3 ori pe saptamana. In principal la amiaza cand nu avem timp de gatit. Si nici nu se compara o mancare facuta rapid cu una incalzita doar.

    1. Tocmai asta vroiam sa evidentiez si eu,cat de rapid se prepara si cat de delicioasa este. Iar daca mai adaugam un ou,niste carne ,atunci e si foarte nutritiva,desi mie imi ajunge si asa cum e. Gustul…priceless:)

    1. Pai numai daca aduci si motanelul ala de baiat,sa-i dau si lui niste taitei,ca stiu ca-i mananca asa cum sunt. Nici nu se compara cu ce se gaseste in supermarketuri,sunt crunchy si un snack perfect.

  2. WOOOOOOW! Ce apetisant! Imi plac la nebunie pastele in ciorba, poate pentru ca am crescut cu ele. Multumesc de reteta, o sa caut si eu taiteii astia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *