Supa coreeana cu coltunasi

Supa coreeana cu coltunasi

Supa coreeana cu coltunasi este o supa picanta din bucataria coreeana cu coltunasi Mandu.

Am vazut ca retetele coreene au inceput sa fie cautate in ultima vreme si cum am multe retete care isi asteapta frumos randul sa fie publicate, am zis sa va arat o supa care mie mi-a placut tare mult, Supa coreana cu coltunasi, in coreeana cunoscuta sub numele de manduguk
Supa se prepara foarte usor, la coltunasii mandu e treaba mai migaloasa.
Ingrediente Supa coreeana cu coltunasi
4 bucati de coltunasi mandu
1 dovlecel mic,feliat
4 ciuperci
o cana de Kimchi
1 lingura de sos de soia
250 ml supa de pui sau vita
1 lingurita gochugaru (sau dupa gust)
Mod de preparare reteta Supa coreeana cu coltunasi
Punem supa de pui intr-o oala,adaugam kimchiul si dovlecelul feliat si lasam dea in clocot.
Adaugam ciupercile,sosul de soia si gochugaru si lasam sa fiarba cateva minute.
Punem in supa si mandu si mai lasam sa fiarba inca 5 minute.
Se serveste fierbinte.
Daca iubiti bucataria coreana si cea asiatica, incercati Supa coreana cu coltunasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.