Spaghete rapide cu sos de rosii

Spaghete rapide cu sos de rosii

20 min

simplu

2-4 portii

Acum ceva timp circula pe facebook o reteta de paste de la Martha Stewart, o reteta simpla de spaghete rapide cu sos de rosii, unde toate ingredientele erau puse in oala si la sfarsit aveai pastele gata facute.
Pe mine nu m-au dat peste cap, imi plac pastele al dente, pe cand acestea au fost cremoase. Copiilor le-au placut, asa ca experimentul cu spaghete rapide cu sos de rosii nu a fost degeaba.
Vizualizati imaginile din galerie, chiar sub poza principala, ca sa vedeti cum se prepara reteta.

Ingrediente spaghete rapide cu sos de rosii

300 g spaghete
1 conserva rosii Sun Food
1 ceapa
4 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
cateva fire de busuioc proaspat
piper negru proaspat macinat Kotanyi
sare
3 cani de apa

Mod de preparare reteta spaghete rapide cu sos de rosii

Ceapa si usturoiul se curata si se feliaza.
Am folosit o oala electrica, dar la fel de bine puteti folosi si una normala.

034

Se pun ingredientele in oala, dupa cum urmeaza: spaghetele (daca nu incap le rupeti in doua), rosiile, ceapa, usturoiul, sarea, piperul, uleiul si busuiocul.

035

Se adauga apa, se pune capacul si se porneste oala. Daca folositi una electrica, setati mai intai pe 10 minute, apoi daca mai e nevoie mai adaugati cateva minute. La aragaz, porniti focul, puneti capacul si urmariti sa vedeti cand s-a evaporat apa.

041

Se servesc calde.

042

Pregateste si tu spaghete rapide cu sos de rosii.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *