Smoothie de capsuni si sfecla

11
As fi folosit suc de rodii in locul celor de rosii,mi se pare o combinatie tare potrivita.
 Ingrediente:
100 gr capsuni
o jumatate de sfecla rosie,mica
50-100 ml suc de rosii
perle de tapioca

Mod de preparare:
Sfecla se fierbe,dar recunoasc ca daca as fi avut un blender vertical la indemana as fi folosit-o proaspata.
Capsunile se spala si se curata de codita.
Perlele de tapioca se vor fierbe in apa si se scurg.
Introducem in robot capsunile si sfecla si apoi adaugam suc de rosii pana obtinem consistenta dorita.
Turnam in pahare si punem doua linguri de tapioca.

Comentează folosind contul de Facebook

12 comentarii la “Smoothie de capsuni si sfecla”

    1. Sunt vreo cinci bauturi in articolul facut ptr gustos,din pacate am ajuns la jurizare chiar sub linie :D,dar au fost apreciate retetele de la culinar. Oricum,blenderul este excelent,de cand s-a stricat cel vechi am fost cam neindemanatica fara el 🙂

  1. ce bine arata si ce culoare are, superb..numai cand ma uit la poza si aproape ca ii simt gustul racoros si delicios, foarte reusit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *