Sirop de brad la rece

sirop de brad la rece

Dupa ce am facut siropul de brad, mi-am dat seama ca nu am facut niciodata sirop de brad la rece, asa ca am inceput sa intreb in stanga si-n dreapta si am aflat reteta.

Ce inseamna siropul de brad la rece? Inseamna ca mugurii de brad nu se fierb, ci se lasa la macerat cu zahar sau miere timp de o luna de zile si siropul format este siropul.

Pentru ca este o reteta de durata, voi adauga pe parcurs poze din timpul procesului de macerare.

Vedeti si reteta de sirop de brad.

Ingrediente

muguri de brad
zahar sau miere de albine

Mod de preparare reteta sirop de brad la rece

Intr-un borcan, se pune un strat de muguri de brad cam de doua degete si se pune zahar sau miere peste. Continuam astfel pana se umple borcanul, terminand cu un strat de zahar sau miere.
Borcanul se lasa la macerat cam o luna de zile, din cand in cand trebuie amestecat.

sirop de brad la rece
Dupa ce a trecut perioada de macerare, se scurge si se pune la pastrat in camara.

Sirop de brad la rece

Recomand si aceste retete

Sirop de brad

Gem de caise reteta de gem de caise fara conservant

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.