Scoici cu ulei de masline si usturoi este una din acele retete pe care vrei sa le repeti.
Intru in categoria celor care nu pregatesc preparate traditionale de Sarbatori si daca e posibil incerc ca unele din mancarurile de pe masa sa fie light. De aceea,de data aceasta m-am oprit la fructe de mare si anume scoici. Daca intrati in categoria celor ce sunt fani ai acestui ingredient, va recomand reteta de mai jos, care are o tenta mediteraneana.
Incercati si reteta de paella cu fructe de mare
Ingrediente Scoici cu eulei de masline si usturoi
200 gr de scoici Ocean Fish
2 catei de usturoi
2 linguri de ulei de masline extra virgin
putina coaja si zeama de lamaie
piper
sare
patrunjel
Mod de preparare reteta Scoici cu ulei de masline si usturoi
Punem putin ulei in tigaie. Adaugam usturoiul si il calim putin. Nu il lasam sa-si schimbe culoarea,fiindca va avea un gust amarui.
Adaugam scoicile. Cand acestea s-au facut punem sucul si coaja de lamaie rasa,amestecam,adaugam uleiul de masline si patrunejlul proaspat tocat.
Se serveste si cald si rece.
Incercati si voi Scoici cu usturoi
super bine arata
Nici eu nu sunt adepta mancarurilor traditionale, greoaie si cu prea multa carne.
As gusta din scoicile tale!
Pupici!
Craciun fericit alaturi de cei dragi!!!
Craciun Fericit , dragele mele !!
Va doresc Sarbatori Fericite, pline de bucurie alaturi de cei dragi!
Sarbatori fericite! Un Craciun cu pace in suflet, cu ganduri pozitive si un an 2014 mai bun!
Mmm, ce bunatati! La multi ani si un An Nou numai cu bucurii sa ai! Pupici!
Sarbatori Fericite tuturor si un an nou cat mai bun!
Un deliciu!!!