Saratele cu Emmentaler

Saratele cu Emmentaler

Reteta de astazi vine de la Mini Chefs, o reteta simpla de saratele cu emmentaler, din doar doua ingrediente. Foarte simplu de preparat, mai greu a fost sa tina linia dreapta cand le-au taiat.
Puteti prepara voi aluatul, dar puteti folosi si unul din comert.
Alegerea perfecta pentru cand aveti musafiri neanuntati sau care bat deja la usa.

Ingrediente

un aluat de foietaj
200 gr Emmentaler

Mod de preparare reteta saratele cu emmentaler

Dam branza pe razatoare.

1

Lasam aluatul de foietaj sa se dezghete,presaram faina pe masa si intindem o foaie.

2

Presaram branza peste aluat.

3

Taiem saratelele cu cutitul sau cu rozeta.

4

Asezam saratelele in tava si dam la cuptor preincalzit,cam 10 minute sau pana incepe branza sa se rumeneasca.

5

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.