Salata verticala de pere

Salatele care contin fructe ma surprind foarte placut, dupa ce am incercat-o pe cea cu spanac si capsune, iata inca una foarte reusita. O combinatie foarte delicioasa si trag concluzia ca ca otetul balsamic se potriveste foarte bine cu fructele zemoase.
Pe cat de frumoasa e, este greu de fotografiat, uleiul va face ca feliile sa alunece, recomand un betigas pentru frigarui sau o scobitoare la spate, care sa tina para in pozitie verticala.

Ingrediente Salata verticala de pere

1 para
4 nuci,sfaramate
1 felie de telemea de vaca
1 lingura ulei de masline extra virgin
1/2 lingurita otet balsamic
frunzulite de oregano proaspat

Mod de preparare reteta Salata verticala de pere

Telemeaua se taie in cubulete si se marineaza impreuna cu oregano taiat marunt,uleiul de masline si otetul balsamic.
Nucile se rumenesc putin in tigaie,apoi se adauga amestecului de telemea.
Para se taie in rondele si se adauga peste fiecare felie putin din branza marinata cu nuci.
Se orneaza cu frunze proaspete de oregano si se serveste.

Incercati si voi Salata verticala de pere si siguri veti reusi sa va impresionati familia.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.