Salata libaneza Fattoush

10 min

simplu

1 portii

Salata libaneza Fattoush nu trebuie sa lipseasca din meniul vostru. Daca nu ati facut niciodata salata libaneza Fattoush, acum e timpul sa o incercati! E usor de facut, ingredientele sunt accesibile, iar gustul e de nota 10!
Salata libaneza Fattoush este usor de preparat, iar bucatile de lipii prajite fac ca aceasta salata sa fie si mai delicioasa.
Daca v-a placut salata libaneza Fattoush incercati si wrap vegetarian sau salata.

Ingrediente salata libaneza Fattoush

1 lingura de ulei
1-2 lipii (depinde de marime)
1 castravete de sera
4-5 rosii
ceapa verde sau ceapa rosie
masline (optional)
telemea sau feta
1 catel de usturoi
patrunjel
menta
2 linguri ulei de masline extra virgin
suc de lamaie proaspat stors
sare si piper
sumac

Incearca si salata to go.

Mod de preparare reteta salata libaneza Fattoush

Lipiile se taie in bucati de marime egala si se prajesc cu o lingura de ulei in tigaie, pana se rumenesc si devin crocante.
Usturoiul se piseaza. Castravetele, rosiile si ceapa se spala si se taie in bucati.
Intr-un bol mic se amesteca uleiul de masline, sucul de lamaie, usturoiul, sumacul, sarea si piperul.
Legumele taiate se pun intr-un bol mai mare. Se adauga branza taiata cubulete si maslinele.
Se adauga patrunjelul si menta.
Se adauga sosul si lipiile si se amesteca.
Se serveste.

Salata libaneza Fattoush e delicioasa!

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *