Salata japoneza cu spanac

Salata foarte populara in restaurantele din America de Nord.

Ingrediente:
250 gr spanac
1 morcov dat pe razatoare
1 ardei rosu,taiat felii subtiri (optional)
Dressing:
3 linguri de ceapa tocata marunt
3 linguri ulei
2 linguri otet
1 1/2 lingura ghimbir dat pe razatoare fina
1 lingura ketchup
1 lingura sos de soia
1 catel de usturoi
1/4 lingurita sare
piper

Amesteca toate ingredientele pentru dressing cu un stick blender sau intr-un borcan pe care-l scuturi bine pana se omogenizeaza.
Aranjeaza spanacul proaspat si morcovul intr-o farfurie si toarna dressingul peste.
Dressingul se poate pastra la frigider 5 zile.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.