Rulada de pui texana

Inca n-am terminat cu retetele de la sarbatori.Ma uit bine la retete si sunt multe pe care nu apuc sa le fac des si nici ma bucur ca pot sa incerc cat mai multe si sa-mi obisnuiesc copii cu o diversitate gastronomica. Precis nu li se pare ca mancam monoton!

Ingrediente:
1 kg carne de pui tocata
2 ardei verzi (verde inchis ca au mai multa aroma),taiati cubulete
1 lingurita de usturoi pudra (sau proaspat)
1 lingurita de ceapa pudra (sau proaspata)
1 lingurita piper
1/2 lingurita ardei iute (optional)
1 lingurita chimion
3 foi de placinta (ca atatea mi-au ramas)
Cantitatile se pot schimba.

Se amesteca toate ingredientele.
Se pun foile unse cu ulei in forma,eu am folosit una de silicon si nu am mai uns-o.
Se introduce amestecul de carne.

Se inveleste cu foile de placinta.
Se unge cu putin ulei .

Se lasa la cuptor cam o ora.
Cand e gata,se scoate si se lasa sa se raceasca inainte de a o felia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *