Rulada de porc cu carnati

Rulada de porc cu carnati

Rulada de carne cu carnati este un aperitiv delicios si hranitor. O puteti pregati la sarbatori festive, pentru masa de duminica, dar si in cursul saptamanii.
Nu aveti nevoie de multe ingrediente pentru a prepar rulada, dar mai puteti adauga si altele, de exemplu: legume (morcovi, sparanghel), ciuperci, cascaval.
Daca nu reusiti sa o consumati pe toata,  puteti sa puneti la pachet sau sa pregatiti un delicios sandvis.

Ingrediente

1 bucata de muschi de porc
1-2 carnati, depinde de marime
condiment friptura de porc Kotanyi, dupa gust

Mod de preparare reteta rulada de porc cu carnati

Muschiul de porc se taie, cu un cutit bine ascutit, intr-o fasie. Incepeti de la exterior spre interior.
Se bate cu un ciocan pentru carne si se condimenteaza cu condimentul pentru friptura de porc.
Se pun carnatii si se ruleaza. Se leaga cu sfoara.
Se pune o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat se adauga 1-2 linguri de ulei.
Se pune rulada in tigaie si se rumeneste pe toate partile, apoi se introduce in cuptorul preincalzit.
Se tine la cuptor cam 40-45 de minute sau pana cand carnea e patrunsa.
Se lasa putin deoparte, apoi se feliaza.

rulada de porc cu carnati1

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.