Rosii umplute cu salata de vinete

rosii-cu-salata-de-vinete

Un aperitiv care nu numai ca arata bine,dar are este si gustos. Aroma dulceaga a rosiilor se potriveste cu gustul de vinete coapte. Recomand acest aperitiv pentru sarbatorile in familie.
Ingrediente:
1 vanata
1/4 cana maioneza
sare, piper
1 kg de rosii
Mod de preparare:
Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.
Cand s-a racit cat de cat se descojeste.
Se toaca sau se da prin robot.
Se adauga maioneza si se amesteca.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se taie partea de sus a rosiilor ,se scobesc cu o lingurita si se vor umple cu salata de vinete. Se pune capacul la loc si se lasa la rece,la frigider,pana vor fi servite.

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “Rosii umplute cu salata de vinete”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *