Pulpe de pui teriyaki

60 min

simplu

4 portii

Pulpe de pui teriyaki este una dintre retetele noastre preferate. Este usor de preparat si atat de delicioasa ca o sa va lingeti pe degete. Ca sa nu pierdeti nici un pic de sos!
Ingredientele sunt accesibile, neaparat sa incercati pulpe de pui teriyaki, ca nu o sa va para rau. Sa nu inlocuiti mierea,ea e secretul acestei retete.

Ingrediente pulpe de pui teriyaki

1 kg de pulpe de pui
1 lingurita de ghimbir proaspat ras sau pudra
1/3 cana de sos de soia
2 linguri de miere
2 catei de usturoi,pisati
1 lingura de ceapa,taiata foarte marunt
1/2 cana de apa

Mod de preparare reteta pulpe de pui teriyaki

Se amesteca toate ingredientele pentru sos.
Se curata pulpele de pui si se adauga in sos, se pun intr-o punga sau intr-o cutie inchisa ermetic.
Prefer pungile fiindca din cand in cand mai trebuie intoarsa,ca sa patrunda sosul peste tot.
Se lasa la frigider peste noapte.
A doua zi se puna in tava si se coace la cuptor cam 1 ora. Din cand in cand se pune din sos pe deasupra.
E excelent si la gratar!
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “Pulpe de pui teriyaki”

  1. daaa(din pacate vremea nu ma lasa sa ies si am intrat in blogospefa sa-mi mai luminez si eu ziua 😀 + ca-s tare matinala)….dimineata ca un rege, la pranz ca un print si seara la un cersetor :)) aruncati-mi careva si mie ceva :)) week-end placut si tie 🙂

  2. Looooool! Ce mi-a placut „dimineata ca un rege, la pranz ca un print si seara la un cersetor”. La noi e frumos,in sfarsit am scapat de iarna,ca iar a fost lunga. Iar intram pe la 9 seara in casa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *