Pulpe de pui cu legume la tigaie

40 min

mediu

4 portii

Pulpe de pui cu legume la tigaieeste o reteta simpla si usoara pe care oricine o poate pregati.
Am preparat pulpe de pui cu legume la tigaia Regis Stone, o tigaie care pe mine m-a cucerit! Nu lipeste, are greutatea care-mi place mie, iar capacul este foarte ingenios. Mi-a venit ideea sa prepar pulpe de pui cu legume la tigaie tocmai de la acest capac, care are un orificiu prin care se adauga lichide si arome in timpul prepararii, iar acestea se vor scurge incetisor in tigaie. Astfel, toata mancarea va fi aromata, iar gustul se va distribui uniform.
Va recomand sa incercati reteta de pulpe de pui cu legume la tigaie.

Ingrediente pulpe de pui cu legume la tigaie

3 pulpe de pui
faina
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
cativa catei de usturoi
1 ardei gras verde
2-3 rosii
100 ml vin alb
sare
piper negru proaspat macinat

Mod de preparare reteta pulpe de pui cu legume la tigaie

Legumele se curata si se feliaza.
Pulpele de pui se curata, se spala si se taie in doua.
Se dau prin faina si se rumenesc pe ambele parti in tigaie.
Se scot si se pun deoparte pe o farfurie.
Se caleste ceapa alba si rosie, se adauga usturoiul, apoi feliile de ardei.

pulpe-de-pui-cu-legume-la-tigaie12

Se aseaza peste legume bucatile de pui.

pulpe-de-pui-cu-legume-la-tigaie10

Se pun feliile de rosii.

pulpe-de-pui-cu-legume-la-tigaie9

Se pune capacul si se lasa mai intai la foc mediu, apoi la foc mic.

pulpe-de-pui-cu-legume-la-tigaie6

Dupa 15-20 de minute se adauga vinul in capac.

pulpe-de-pui-cu-legume-la-tigaie8

Se mai tine pana cand s-a patruns carnea.

pulpe-de-pui-cu-legume-la-tigaie3
Se serveste cu paine, paste sau orez si o salata.

pulpe-de-pui-cu-legume-la-tigaie4

Incearca si tu pulpe de pui cu legume la tigaie.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *