Pulpe de curcan la Crock Pot

Pulpe de curcan la Crock Pot

260 min

simplu

4 portii

Retete pregatite la Crock Pot ati mai vazut aici, pe blog. A devenit un aparat de gatit foarte indragit de noi, chiar si copiii au remarcat fragezimea carnii. Nu conteaza ce fel de carne folosim, fie si cea mai ieftina bucata se transforma intr-o friptura frageda si delicioasa.
Crock Pot-ul lasa lichid, oricat de putin am adaugat (chiar si la 2 linguri), la sfarsitul programului, tot am avut mai mult lichid decat as fi vrut. De aceea, metoda mea preferata de a rumeni carnea este de a o introduce la cuptor pentru 15 minute, astfel am o carne frageda si rumenita.
Pulpe de curcan la Crock Pot, o reteta pe care v-o recomand cu mare drag.

Ingrediente pulpe de curcan la Crock Pot

4 pulpe de curcan
4 cartofi
1 morcov
1 ceapa
2 linguri de condiment friptura pentru pui Kotanyi

Mod de preparare reteta pulpe de curcan la Crock Pot

Pulpele de curcan se spala si pe fiecare se adauga cate o jumatate de lingurita de condiment.
Legumele se curata si se taie in bucati mari.
Se pune in Crock Pot o lingura de ulei, se aseaza legumele si deasupra se pun pulpele de curcan.
Se adauga doua linguri de apa si se seteaza slow cooker-ul pe HIGH 4 ore.
Pulpele de curcan se scot si se pun intr-o tava, care se da la cuptor si se lasa cam 10-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc.
Se servesc cu legume.

Incearca si tu pulpe de curcan la Crock Pot.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *