Pui Tandoori

Mancarea mea preferata din India.Excelenta servita cu paine naan. Toate ingredientele folosite sunt sub forma de pudra.

Ingrediente:
un iaurt mic
1 1/2 lingurita sare
1/4 lingurita scortisoara
                  cuisoare
1/2 lingurita:  ghimbir
                     usturoi
                     cayenne sau boia de ardei iute
1 lingurita: turmeric
                coriandru
                chimion (cumin)
2 linguri ulei
1,5 kg pulpe de pui
Optional: 6 linguri de suc de lime verde
              ardei iuti,proaspeti

Se amesteca toate ingredientele,mai putin puiul.
Se cresteaza pulpele de pui si se adauga amestecul de condimente.
Se lasa la marinat cel putin 8 ore. Eu las de obicei 24 de ore.
Se coc la cuptor intr-o tava in care s-a pus putin ulei.

              

               

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *