Pui Buffallo

30 min

simplu

4 portii

Pui Buffallo este o reteta delicioasa cu piept de pui condimentat si prajit. E bun de te lingi pe degete!
Reteta de pui Buffallo este simplu de preparat, reteta de fata fiind pregatita de Mini Chefs.
Daca nu aveti paprica afumata pentru reteta de pui Buffallo, puteti folosi paprica dulce. Eventual puteti adauga si putina paprica iute.
Pui Buffallo este o reteta delicioasa si rapida, merita s-o incercati si voi.

Daca v-a placut reteta de pui Buffallo, incercati si fasii crocante de pui sau pui Teriyaki.

Ingrediente pui Buffallo

500 g piept de pui
4 linguri de faina
2 linguri de amidon alimentar
1/2 lingurita de paprica afumata
1/2 lingurita usturoi pudra
125 ml apa
sare si piper, dupa gust
ulei pentru prajit

Vezi si reteta de pui Shanghai.

Mod de preparare reteta pui Buffallo

Pieptul de pui se taie in fasii de marime egala.

Faina, amidonul, paprica, usturoiul, sarea si piperul se pun intr-un bol.

Se adauga apa si se amesteca. Daca e prea subtire compozitia, mai adaugati faina.

Se pune ulei in tigaie si se pune pe foc.
Fasiile de pui se trec prin compozitia cu faina si se pun in tigaie.

Se prajesc pe rand, nu se ingramadesc in tigaie.

Se rumenesc pe ambele parti.

Se scot pe prosoape absorbante si se continua cu restul bucatilor de pui.
Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

Pui Buffallo este delicios!

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *