Prajitura cu caise

50 min

simplu

8 portii

Una dintre cele mai simple si delicioase prajituri de sezon este prajitura cu caise. Se prepara rapid si are un mod de preparare simplu.

Chiar si copiii o pot face sau cel putin va pot ajuta.

Folositi caise coapte la reteta de prajitura cu caise si veti avea parte de un desert pe gustul intregii familii.

Ingrediente prajitura cu caise

4 oua
200 gr zahar
250 gr faina
7 gr praf de copt
1/2 pachet de unt la temperatura camerei
1/3 cana de lapte
8 caise
varf de praf de sare

Mod de preparare reteta prajitura cu caise

Se mixeaza zaharul cu ouale, apoi se adauga untul si laptele.
Separat se amesteca faina cu praful de copt si sarea.
Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult, numai cat sa fie incorporat.
Se spala caisele si se taie in jumatati.
Se adauga compozitia intr-o tava de 22×28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.
Se da la cuptor cam 30-40 de minute. Se lasa sa se raceasca si se taie.

Incercati si voi prajitura cu caise.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *