Prajitura cu caise

Prajitura cu caise

Una dintre cele mai simple si delicioase prajituri de sezon este prajitura cu caise. Se prepara rapid si are ingrediente simple.

Chiar si copiii o pot face sau cel putin va pot ajuta.

Folositi caise coapte la reteta de prajitura cu caise si veti avea parte de un desert pe gustul intregii familii.

Incercati si prajitura cu zmeura si iaurt.

prajitura cu zmeura si iaurt

Ingrediente prajitura cu caise

4 oua
200 gr zahar
250 gr faina
7 gr praf de copt
1/2 pachet de unt la temperatura camerei
1/3 cana de lapte
8 caise
varf de praf de sare

Mod de preparare reteta prajitura cu caise

Se mixeaza zaharul cu ouale, apoi se adauga untul si laptele.
Separat se amesteca faina cu praful de copt si sarea.
Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult, numai cat sa fie incorporat.
Se spala caisele si se taie in jumatati.
Se adauga compozitia intr-o tava de 22×28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.
Se da la cuptor cam 30-40 de minute. Se lasa sa se raceasca si se taie.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.