Pilaf cu lamaie

40 min

simplu

4 portii

Noi mancam destul de mult orez si e cam plictisitor sa servim numai orez simplu sau pilaful romanesc, asa ca am incercat multe feluri si acesta este in topul 3.
Am folosit o cana de 200 de ml.

Ingrediente Pilaf cu lamaie

3 linguri de unt
3 catei de usturoi,taiati marunt sau pisati
2 morcovi ,dati pe razatoare
1  1/3 cana de orez cu bobul lung
3 cani de apa
un cub de Maggi de gaina
2 lingurite de coaja de lamaie, data pe razatoarea fina
sare dupa gust

Mod de preparare reteta Pilaf cu  lamaie

Topeste untul si adauga usturoiul si morcovul ras si caleste 5 minute.
Adauga orezul si amesteca.
Adauga apa,cubul si sarea.
Fierbe orezul la foc mijlociu 20 minute.

 

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *