Piept de pui cu susan

Piept de pui cu susan

30 min

simplu

4 portii

O reteta foarte indragita de copii este cea de Piept de pui cu susan, adica snitele din piept de pui, care se dau prin susan. Si neaparat sa fie taiate in fasii. Se prepara usor si va fi indragita de toata familia.

Ingredinte Piept de pui cu susan

500 g piept de pui, dezosat si fara piele
100 g faina
3 oua
100 g seminte de susan
sare si piper negru
ulei pentru prajit

Mod de preparare reteta Piept de pui cu susan

Se curata si se spala pieptul de pui. Se usuca si se taie in fasii de marime egala.
Intr-un bol, batem ouale cu putina sare si piper.
Intr-o farfurie punem faina, iar in alta semintele de susan.
Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat, adaugam uleiul.
Asezam faina, ouale si susanul pe masa si dam fasiile de pui prin farfurii in aceasta ordine, mai intai prin faina, apoi prin ou si apoi prin semintele de susan.
Prajim bucatile pe rand, fara a le ingramadi in tigaie. Rumenim pe ambele parti si scoatem pe o farfurie. Continuam cu restul bucatilor.
Se serveste cu garnitura sau ca atare cu un sos preferat ( de iaurt cu usturoi, sos iute, etc)

Incercati si voi Piept de pui cu susan

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *