Piept de pui cu smokey rub

De curand, am testat un amestec de condimente pentru gratar, un amestec cu boia afumata si care imi amintea de gratarele americane. Un amestec perfect, care mai contine si (din cata germana am priceput eu): rozmarin, chili, piper, cimbru, chimion, usturoi si sare. Nu predomina deloc sarea, are o culoare placuta si o aroma de boia afumata foarte placuta.
Cand am pregatit piept de pui cu smokey rub (caci asa se numeste) nu am mai adaugat deloc sare, amestecul e bine facut si in asa fel incat nu mai trebuie adaugat nimic.
Pentru o masa rapida, va recomand si voua piept de pui cu smokey rub.

Ingrediente piept de pui cu smokey rub

4 bucati de piept de pui
4 lingurite de Smokey Rub Kotanyi (sau dupa gust)

Mod de preparare reteta piept de pui cu smokey rub

Daca bucatile de pui sunt prea groase le mai puteti bate putin, apoi se condimenteaza pe ambele parti cu smokey rub.
Se lasa deoparte 10 minute.
Se infierbanta bine tigaia, se pune putin ulei si se prajesc bucatile de pui. Daca nu aveti o tigaie mare, puneti doar cateva bucati, in asa fel incat sa nu se ingramadeasca.
Bucatile de pui se rumenesc pe ambele parti, dar se are grija sa nu se usuce prea tare.
Se servesc cu o garnitura de orez sau cartofi si o salata.

Incercati si voi piept de pui cu smokey rub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.