Pasca fara aluat

pasca fara aluat1

45 min

simplu

8 portii

Mereu am preferat pasca fara aluat in locul celei traditionala, iar cand am dat peste reteta de placinta ruseasca cu branza mi-am zis ca iese o pasca fara aluat grozava.
Reteta originala e jumatate din cat am facut eu, acuma o faceti in functie de nevoile voastre. Dar merita incercata!
Pasca fara aluat, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru sarbatorile pascale.

Ingrediente pasca fara aluat

1 kg de branza de vaci
6 oua
6 linguri de gris
10 linguri de smantana
6 linguri de zahar
100 g stafide
1 baton de vanilie Kotanyi
un varf de cutit de sare

Mod de preparare reteta pasca fara aluat

Intr-un bol se amesteca grisul si smantana si se lasa deoparte 30 de minute.
Se scot bobitele din batonul de vanilie.
Ouale se amesteca cu zaharul, bobitele de vanilie si sarea.
Se adauga branza, stafidele si amestecul de gris.
Compozitia se toarna intr-o tava de 26 cm, tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt.
Tava se da la cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu (180 grade) timp de 35-40 minute.

Pasca fara aluat

Incercati si voi reteta de pasca fara aluat.

Comentează folosind contul de Facebook

Un comentariu la “Pasca fara aluat”

  1. Gustul ar trebui sa fie mai bun. Mai mult de-atat, nu cred ca vei mai duce grija ca aceasta nu o sa mai fie la fel de buna si la o zi sau doua dupa, desi nu vad de ce ar rezista ceva asa de delicios pentru mai mult de o zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *