Papricas cu piept de pui

30 min

simplu

2 portii

Una dintre cele mai des preparata este reteta de papricas cu piept de pui, o reteta rapida pe care si un incepator poate sa o faca.
Puteti omite cartofii si sa preparati galuste cu oua si faina. Cantitatea condimentelor se poate schimba dupa propriul gust, reteta de papricas cu piept de pui este una de baza.
Daca vrei ceva delicios si rapid la pranz sau la cina, incearca papricas cu piept de pui.

Ingrediente papricas cu piept de pui

1 piept de pui, curatat si dezosat
1 ceapa
2 catei de usturoi
2 linguri ulei
2 linguri de pasta de tomate
2 cartofi
1 lingura de paprika dulce Kotanyi
1/4 lingurita boia iute (sau dupa gust) Kotanyi
1/2 lingurita de chimen Kotanyi
1/4 lingurita usturoi cu piper Kotanyi
sare, dupa gust

Papricas de pui cu boia afumata1

Mod de preparare reteta papricas cu piept de pui

Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in cuburi. Pieptul de pui se taie in bucati de marime egala.
Ceapa se caleste, se adauga usturoiul, apoi condimentele si se calesc putin. Se adauga pieptul de pui si se caleste cateva minute.
Se adauga pasta de tomate si o cana cu apa. Se adauga si cartofii si papricasul se fierbe la foc mic.
E gata dupa ce s-au fiert bucatile de pui si cartofii.
Se serveste ca atare, cu paine proaspata, cu orez sau cu paste.

Incearca si tu papricas cu piept de pui.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *