Otet cu zmeura – Raspberry vinegar

For English version scroll down

Se poate face la fel de bine si cu zmeura congelata si da o savoare aparte salatelor.

Ingrediente:
200 gr zmeura proaspata sau congelata
500 ml otet din vin alb
Se pune otetul intr-o oala si se da la foc pana la primul clocot.
Se toarna peste zmeura,se inchide sticla si se tine la loc intunecat cam doua saptamani.
Se scutura sticla o data pe zi.
Dupa cea au trecut cele doua saptamani se strecoara si se poate folosi.

Give this a try,it gives salads a really nice aroma,perfect for summer!

Ingredients:
200 gr raspberry, can use frozen as well
500 ml white vinegar

Heat up the vinegar,just until it starts to boil.
Add the raspberry in a bottle or a jar and pour the hot vinegar over it.
Seal the bottle and place in a cool and dark place.
Shake the bottle once a day.
After two weeks strain  and it’s ready to try it in salads.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

8 comentarii la “Otet cu zmeura – Raspberry vinegar”

  1. „Se scutura sticla o data pe zi.” Si daca uit? :)))
    Glumesc! :* Arata foarte bine, are o culoare super si cred ca e bun, desi n-am folosit niciodata.

  2. Arata perfect! si eu am facut dupa indicatiile unei prietene din Germania! Aromat! Cristina (wwww.divainbucatarie.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare