Omleta cu vinete

Din seria „Sotul meu la Bucatarie” mai postez o reteta.Si e iarasi o reteta proprie marca „Sotul Meu” si pot sa zic ca e destul de inventiv. Reteta asta ne-a facut-o pe cand eram la tara si mama a fost foarte mandra de ginerele ei! Toate legumele au fost culese din gradina si ne-am lins cu totii pe degete!

Ingrediente:
1 vanata
2 ardei verzi
1 ceapa
2 rosii
4 oua
sare,piper
2 linguri ulei

Se curata vinata de coaja si se taie in cubulete. Se curata ceapa,rosiile si ardeii si se vor taia tot
 in cubulete.
Se caleste ceapa,apoi se adauga pe rand vinetele,ardeii si rosiile.
Se calesc cam 10 minute apoi se adauga ouale batute.Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se mai tine pana sunt facute ouale si se serveste calda,dar cred ca e buna si rece.La noi s-a dus toata,rece n-am mai apucat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “Omleta cu vinete”

  1. Thank you Azita! I absolutely love your blog,there’s so much for me to learn about Persian kitchen. The food is amazing,totally in love with kebabs and sweets.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *