Oi Kimchi

For English version scroll down

Pana se face kimchiul meu din varza chinezeasca,n-am rezistat sa nu incerc inca o varianta rapida.Si prin rapida inseamna ca in 15 minute ai kimchi.
Sa nu va temeti de cantitatea de gochugaru folosita la un singur castravete,nu este atat de iute pe cat ati crede. Poate mai vine cineva si isi mai da cu parerea,dintre cei care au incercat deja si precis va vor convinge si ei ca este un ingredient indispensabil din bucataria coreeana. De aceea ,nu recomand sa inlocuiti acest ingredient cu boiaua de ardei iute.
Condimentele  le gasiti pe koreanfood.ro ,de unde m-am si inspirat pentru reteta.

Ingrediente:
1 castravete de sera
1 ceapa verde
2 catei de usturoi
1/2 cm de ghimbir proaspat
2 linguri de gochugaru (se poate si mai putin)
sare coreeana
putin zahar
1/4 lingurita ulei de susan

Castravetii se taie in bastonase de 3-4 cm,ceapa verde si usturoiul se curata si se taie marunt,iar ghimbirul se da pe razatoare.
Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca bine.
Se pot servi sau se mai pot lasa la frigider pentru o intrebuintare ulterioara.

Oi Kimchi

Probably one of the fastest kimchi.

Ingredients:
1 long cucumber
1 scallion
2 garlic cloves
1/2 cm fresh ginger
2 T gochugaru (or according to your taste)
little Korean salt,little bit of sugar
1/4 t sesame oil

Cut the cucumbers in 3-4 cm long sticks,peel and slice the garlic and the scallion and grate the ginger.
Mix thoroughly all the ingredients and serve right away or let stand in a fridge for a few hours.

Print Friendly, PDF & Email

18 Replies to “Oi Kimchi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.