Noodles cu busuioc si chili

Pentru cei ce cunosc bucataria asiatica si vor sa prepare felurile de mancare acasa, am astazi o reteta foarte rapida de noodles cu busuioc si chili, unde am folosit taitei somen si un amestec de busuioc thailandez, cu chili si usturoi. Taiteii somen sunt niste paste foarte subtiri, facute din grau si sunt intalnite in bucataria japoneza. Sosul pentru noodles nu mai necesita sa adaugati altceva, de aceea cu aceste doua ingrediente de la Tan Viet Romania, puteti prepara o masa rapida.
Aceasta reteta este una fusion intre bucataria japoneza si cea thailandeza.

Ingrediente Noodles cu busuioc si chili

1 pachet taitei somen
1 borcan de sos cu busuioc si chili

Mod de preparare reteta Noodles cu busuioc si chili

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se clatesc cu apa rece.
Se lasa sa se scurga bine.
Se pun intr-un bol si se amesteca impreuna cu sosul.
Se poate servi rece sau cald.

Incercati si voi Noodles cu busuioc si chili.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.