Negresa cu banane

60 min

simplu

8 portii

Negresa cu banane este un desert rapid si la indemana oricui.
Reteta negresa cu banane este usor de preparat, chiar si un incepator sau un copil o poate face.
Pentru negresa cu banane, recomand sa folositi banane bine coapte, din cele care au coaja maro, pentru ca sunt mai aromate.
Reteta de negresa cu banane seamana cu reteta de blat de tort umed.

Vezi aici si colectia de retete de negrese.

Ingrediente negresa cu banane

120 ml lapte
120 ml ulei
250 ml apa calduta
2 oua
3 banane coapte bine
175 gr zahar
1 lingurita esenta de vanilie
275 gr faina
4-5 linguri de cacao
o lingurita si jumatate praf de copt
o lingurita si jumatate bicarbonat de sodiu
putina sare

Mod de preparare reteta negresa cu banane
Se preincalzeste cuptorul.
Se pun intr-un bol, laptele, uleiul,apa, bananele zdrobite cu furculita si ouale si se amesteca.

Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.
Se obtine o compozitie destul de fluida.

Se pune compozitia in tava. Am folosit o tava de 20×30 cm.

Se da la cuptor pentru 45 de minute la 180 de grade.

Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Negresa cu banane e delicioasa!

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *