Muffins cu cacao si nuca de cocos

Muffins cu cacao si nuca de cocos este o reteta simpla de muffins, gustoase si deloc greu de pregatit. Combinatia e delicioasa!
Am folosit unitatea de masura cup. Un cup este echivalentul unei cani de 200 de ml, dar fiecare ingredient trage altfel la cantar. Un cup de zahar va fi mult mai greu decat un cup de nuca de cocos.
Daca ai nevoie de un desert rapid, fie pentru cei mici, fie pentru cei mari, incearca muffins cu cacao si nuca de cocos.

Ingrediente Muffins cu cacao si nuca de cocos

2 cup de faina (250 gr)
3/4 cup zahar  (175 gr)
1 pachet de  nuca de cocos Dr Oetker
4 linguri de cacao Dr Oetker
1 plic de praf de copt , Dr Oetker
1 cup de lapte
1 ou
1/4 cup ulei
1 lingurita esenta de nuca de cocos
Pentru decor:
1 plic de spuma pentru deserturi Dr Oetker
150 ml lapte rece
inimioare pentru decorat Dr Oetker

Mod de preparare reteta Muffins cu cacao si nuca de cocos

Preincalzim cuptorul la foc mediu.
Intr-un bol puneti ingredientele uscate ,iar in altul cele lichide.
Adaugati lichidele in bolul cu ingrediente uscate. Amestecam usor.
Punem hartie de muffins in tava de muffins si distribuim compozitia in mod egal.
Dam tava la cuptor si lasam cam 20-25 de minute. Dupa primele zece minute,putem lasa focul mai mic.
Le scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.
Intre timp,pregatim topping-ul conform instructiunilor de pe pachet.Aplicam spuma de frisca pe muffins si decoram cu inimioare.

Incercati si voi Muffins cu cacao si nuca de cocos.

Print Friendly, PDF & Email