Se gasea pe vremuri supa asta la plic si imi placea mult.A mea nu a mai avut asa mult gust de delicat,dar a fost buna!!!
Ingrediente:
1 litru de supa sau apa cu cub concentra
100-150 gr de ficat de pui
1 oua
1 felie de paine
sare
piper
pesmet
patrunjel
Se pune supa la fiert.
Gomboturile: se mixeaza ficatul,cu oul si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa.
Se adauga sare,piper si pesmet.
Cand clocoteste supa se adauga gomboturile si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Se presara cu patrunjel si se serveste.
Foarte interesant! Sunt curioasă ce gust are.
foarte interesanta reteta!!! eu numa nu am incercat niciodata reteta asta , dar niciodata nu-i prea tarziu!!!
Btw, te-am votat pe bucataras!!! vad ca esti pe locul 5!!! nu mai ai mult si poate ajungi pe locul 1!!! e…asta e!!! unii au noroc cu caru` alti nu cu paharu(adica asa ca mine :P)!!!
ionela,daca pui prea mult pesmet ca mine atunci are gust de paine!!! mai experimentez si eu,dar important e ca maruntica a mancat.
vanilla multumesc mult! Sunt pe 5 overall,eu nu aspir la locul 1,eu as vrea sa castig categoria la aperitive…Apreciez votul tau!!!
Te asteapa un concurs pe blogul meu!
Sper sa ti se para interesant si sa participi 🙂
O zi buna,
Alina