Legume la cuptor cu verdeturi de Provence

30 min

simplu

1 portii

De multe ori simt nevoie sa mananc ceva fara carne. Si atunci pun in tava tot ce gasesc prin frigider si o dau la cuptor.
Asa am procedat cu reteta de legume la cuptor cu ierburi de Provence, o reteta foarte usor de preparat. Puteti folosi ce aveti prin casa sau legumele preferate.
Daca folositi legume care se prepara cam in acelasi timp, sa le taiati in bucati de marime egala. Daca unele se fac mai greu, sa le taiati in bucati mai mici fata de restul.
Legume la cuptor cu ierburi de Provence este o reteta simpla, aromata si versatila.

Ingrediente legume la cuptor cu verdeturi de Provence

1 dovlecel
1 vanata
1 ardei rosu
varza de Bruxelles
ulei de masline
rasnita de verdeturi de Provence Kotanyi, dupa gust
optional: ceapa, usturoi, fasole verde, ceapa verde, etc

legume la cuptor cu ierburi de provence1

Mod de preparare reteta legume la cuptor cu verdeturi de Provence

Legumele se curata, se spala si se taie in bucati. Se amesteca intr-un bol cu verdeturi de Provence, se pune dupa gust. Nu e nevoie sa mai adaugati sare, rasnita contine un amestec potrivit.
Se adauga in tava ulei de masline. Se adauga legumele.
Se da tava la cuptor pentru 30 de minute sau pana cand legumele incep sa se rumeneasca.
Se servesc calzi, reci, ca si garnitura sau ca atare.

Incercati si voi legumele la cuptor cu ierburi de Provence!

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *