Reteta jeleu de cafea vine din bucataria japoneza si este un desert foarte racoritor.
Ingrediente
2 cani cafea
1 lingura gelatina
zahar dupa gust
frisca ptr ornat
Mod de preparare reteta Jeleu de cafea
Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.
Adauga intr-o oala cafeaua,zaharul si gelatina.
Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.
Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.
Se serveste cu sau fara frisca.
Fara zahar este potrivit si celor care sunt la dieta. Reteta de post, daca folositi gelatina de origine vegetala.
Demential,musai sa fac si eu! Love it!
Suuuuper! Oare daca mananc prea multa se simte vreun efect de la atata cafea, sau ar trebui sa evit sa mananc seara?
E tot cafea, dar sub alta forma 🙂 Asa ca probabil prea multa seara nu e recomandat
Trebuie să fie super, după rețetă! O variantă fără zahăr, găsim? 😀
Zaharul se poate omite sau se poate adauga dupa gust. Bineinteles ca se poate adauga indulcitor sau miere. Procedam exact ca si atunci cand bem cafea.