Japanese Coffee Jelly

10 min

easy

2 portii

Japanese coffee jelly

Here comes a refreshing jelly that I tried in Kyoto,it was really hot that day and I welcomed this refreshing dessert.
Ingredients:
2 cup coffee
1 teaspoon gelatin
2 tablespoons sugar (or to taste)
whipped cream to serve
Mix the gelatin with 4 tablespoons water.
Place in a saucepan the coffee,sugar and gelatin.
Stir continuu on low until the gelatin dissolved.
Pour into four cups and refrigerate until the jelly is set.
Serve with whipped cream.

 

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

11 comentarii la “Japanese Coffee Jelly”

  1. Foarte fain arată! Fotografia asta este din categoria celor care dacă nu-ți provoacă foame, cu siguranță îți fac poftă! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Politica de confidențialitate

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?