Mexican chocolate chili ice cream

10 min

easy

1 portii

Ingredients for Mexican Chocolate Chili Ice Cream

100 ml milk
100 ml cream
2 T sugar (or to taste)
2 T cocoa powder
1/2 t cinnamon
1/4 t cayenne

How to prepare Mexican Chocolate Chili Ice Cream

Heat the milk and cream,when hot add the sugar,sifted cocoa and cinnamon.
Remove and add the cayenne.
Place in a large container and freeze. Mix with a fork every 3-4 hours. If you have an ice cream maker consider yourself lucky. I’m heading to the stores too, I really need one.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

16 comentarii la “Mexican chocolate chili ice cream”

    1. Am auzit inghetata asta pomenita pe bucataras de Mona (aziz) si de Gusti si musai a fost sa o incerc,dar chiar ca nu-mi pare rau. Si iti multumesc ptr aprecieri:)

  1. Ador ,ciocolata cu ardei iute ,asa ca voi incerca o inghetata cu ardei iute ! A ta arata super ! pup 3 fete !

  2. Ciocolata+chilli….ce provocare !!!
    Interesanta reteta, dar daca tu ai mancat asa ceva si ti-a placut….de ce nu ???
    Te tzuc, duminica relaxanta !

    1. Mie imi cam place tot ce incerc,asa ca nu te lua dupa mine:))Nu prea stiu cum sa-mi fac reclama,nu?:) E tare buna inghetata asta,nici n-as posta ceva care sa nu fie si interesant si delicios.Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare