Inghetata de capsuni cu iaurt

inghetata cu capsuni si iaurt

5 min

simplu

1 portii

Inghetata de capsuni cu iaurt se prepara pe loc, adica o poti servi chiar dupa preparare. Conditia este sa ai capsuni la congelator. Se poate prepara si cu alte fructe de sezon.
Tare m-am bucurat cand am dat peste reteta asta la Andreea, se potriveste foarte bine gusturilor noastre si nu contine multe calorii.

Ingrediente inghetata de capsuni cu iaurt

200 gr capsuni congelate
150 gr iaurt cremos (am scurs iaurtul)
1-2 linguri de zahar vanilat sau miere de albine

Mod de preparare reteta inghetata de capsuni cu iaurt

Introduceti capsunile in recipientul blenderului.
Dupa ce s-au maruntit, adaugati iaurtul si zaharul  sau mierea si continuati sa mixati pana obtineti consistenta dorita.
Se serveste deindata.
Cu siguranta este cea mai sanatoasa inghetata de capsuni cu iaurt!

Comentează folosind contul de Facebook

10 comentarii la “Inghetata de capsuni cu iaurt”

  1. Nu-i asa ca e miunata si se face intr-o secunda? Este de vis! Cu capsune inca nu am incercat, dar o s-o fac in curand! Saru’mana ca ai incercat-o! Pup!

    1. E excelenta! Aroma fructelor se simte foarte bine si in plus,n-am avut de-a face cu galbenusurile si metode mai complicate. Daca n-ai masina de inghetata,orice ai face ,tot se cristalizeaza. Mie imi mai place tare mult si frozen yogurt,asa ca ma intelegi de ce a prins la mine ideea asta 🙂 Te pup si eu…de incercat am mai incercat si falafelul,dar la mine a iesit pasta :))

    2. Prima data cand am facut falafel, tot asa mi-a iesit si mie :)), dar apoi am mai incercat si mi-a iesit. Deci nautul uscat trebuie lasat la inmuiat cateva ore. Dupa care se scurge, se spala, se scurge bine si dupa aceea poate fi pus in blender. Daca Nautul este inmuiat prea tare sau este fiert, atunci iese pasta.

    3. Ca sa vezi ce bine am citit eu reteta 😀 Bineinteles,ca dupa ce l-am lasat la inmuiat l-am si fiert:)) Bine ca s-a rezolvat misterul,acuma stiu ce am gresit. Multumesc pentru luminare:)

  2. de cand am vazut la Andreea reteta si pe mine ma tenteaza…Astept sa imi treaca raceala…pana atunci o sa servesc de la tine putin ca tare bine arata…Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *