Gogosari pentru iarna

gogosari pentru iarna

30 min

simplu

1 portii

Din camara noastra nu ar trebui sa lipseasca nici borcanele de gogosari pentru iarna si am primit de la Carmen Nemeth o reteta foarte simpla, care nu implica nici fierbere sau alte procedee complicate.
Gogosari pentru iarna este o reteta ce trebuie incercata de toate gospodinele care la iarna vor sa faca ciorbe, tocanite si alte mancaruri delicioase.
Mai gasiti aici si reteta de pasta de gogosari, dar aceasta se obtine prin fierbere.

Ingrediente gogosari pentru iarna

5 kg de gogosari
frunzele de la 2 teline
sare

Mod de preparare reteta gogosari pentru iarna

Se spala si se scot cotoarele de la 5 kg de gogosari. Se dau prin masina de tocat impreuna cu frunzele de la 2 teline.
Se sareaza din abundenta, aproape ca trebuie sa aiba un gust ca de amar, se pune in borcane,se inchide ermetic si se va tine in loc racoros. Dupa deschidere se va tine la frigider.
Acest amestec este ideal iarna in ciorbe, tocanite, sarmale, piftele, la creme de branza.
Se va tine cont de cantitatea de sare pe care o contine.

Pregateste si tu pasta de gogosari!

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *