Fursecuri de Craciun

Fursecuri de Craciun

30 min

simplu

1 portii

Ati stiut ca folosind o forma de fursecuri in forma de inima puteti face Fursecuri ren? Aveti nevoie de covrigei pentru cornite, crema de ciocolata si bombonele pentru ochi si nas. Foarte usor de realizat si vor arata tare bine pe masa de sarbatori.

Ingrediente Fursecuri de Craciun

125 gr unt
125 gr zahar
1 ou
esenta de vanilie sau un zahar vanilat
250 gr faina
1 1/2 lingurita praf de copt
varf de cutit de sare
Pentru decor: crema de ciocolata
covrigei
bomboane colorate (M&M)

Mod de preparare reteta Fursecuri de Craciun

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul si esenta de vanilie si continua sa mixezi.
Se incorporeaza faina si se formeaza un aluat cam de consistenta plastelinei usor de modelat.
Se intinde aluatul si se decupeaza cu formele de biscuiti inima.
Se coc la cuptor 10 minute sau pana cand devin usor maronii. Cand se vor raci se vor mai usca putin.
Lasam sa se raceasca, apoi decoram fiecare fursec. Aplicam crema de ciocolata, punem ochii si nasul din bombonele si punem cornitele de covrigi.

Incercati si voi Fursecuri de Craciun

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *