Fursecuri daneze cu vanilie

fursecuri daneze cu vanilie

De curand am incercat reteta de fursecuri daneze cu vanilie, niste fursecuri atat de bune ca de abia astept sa le repet. Am pregatit fursecuri daneze cu vanilie pentru platoul de Craciun, dar pot fi pregatite pentru orice ocazie.

Fursecurile sunt usor de preparat, contin cateva ingrediente simple si accesibile, sunt delicioase si aspectuoase.

Sursa reteta aici.

Ingrediente fursecuri daneze cu vanilie

175 g zahar
200 g unt la temperatura camerei
1 baton de vanilie
1 ou
250 g faina
75 g migdale

Mod de preparare reteta fursecuri daneze cu vanilie

Migdalele se macina.
Pastaia de vanilie se taie in doua si se scot bobitele cu varful unui cutit.
Intr-un bol se pune untul, zaharul, bobitele de vanilie si migdalele macinate si se amesteca.
Se adauga oul si faina si se amesteca pana obtinem un aluat moale.
Aluatul se pune intr-un posh cu dui stea atasat si se formeaza, direct in tava, cerculete.

Se da tava la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 6 minute sau pana cand marginile incep sa se rumeneasca.

Fursecurile se pot pudra cu zahar pudra vanilat.

Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.