Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide

Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide

30 min

simplu

1 portii

Aceste Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide sunt usor de preparat, au un continut ridicat de fibre, iar copiii le indragesc foarte mult.

Ingrediente Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide

100 g unt la temperatura camerei
250 g zahar
1 ou
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita de scortisoara
125 g faina + inca 2 linguri
1 cana si jumatate cu fulgi de ovaz fini (cana de 200 ml)
100 g stafide
1 zahar vanilat
varf de cutit de sare

Mod de preparare reteta Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide

Preincalzim cuptorul.
Intr-un bol, amestecam untul, zaharul si oul. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara, faina, fulgii de ovaz, stafidele, zaharul vanilat si sarea. Amestecam pana se incorporeaza toate ingredientele.
Cu o lingura luam din compozitie si punem in tava de copt. Nu conteaza ce marime le faceti, dar sa fie uniforme ca sa se coaca la fel.
Se coc 10-15 minute. Nu trebuie lasate sa se coaca prea mult, sa fie inca moi, ele se vor mai usca dupa ce se racesc.

Incercati si voi Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *