Frigarui grecesti cu marar

frigarui grecesti cu marar2

40 min

simplu

4 portii

Acum cativa ani, un chef din Canada, Stacey Forbes, mi-a aratat reteta asta de Frigarui grecesti cu marar, care a devenit una dintre favoritele noastre.

 

Ingrediente Frigarui grecesti cu marar

  • 500 g carne tocata de porc sau amestec
  • 100 g telemea
  • 2 lingurite de marar uscat Kotanyi(sau dupa gust)
  • piper negru Kotanyi
  • sare, dupa gust
  • 1 ou

Mod de preparare reteta Frigarui grecesti cu marar

  1. Daca folositi betigase din lemn, acestea trebuiesc lasate in apa, ca sa nu se arda cand faceti frigaruile.
  2. Sfaramam telemeaua in bucatele.
  3. Punem carnea tocata intr-un bol, adaugam restul ingredientelor si amestecam. Lasam putin deoparte, sa se imbine aromele.
  4. Incalzim gratarul.
  5. Luam din compozitia de carne si o punem pe betigase. Ca sa ne fie mai usor, putem sa punem putin ulei sau apa rece pe maini.
  6. Daca e nevoie, puteti unge gratarul cu putin ulei. Asezam frigaruile pe gratar si le rumenim pe toate partile.
  7. Se servesc cu o garnitura de orez sau cartofi si o salata.

Incercati si voi Frigarui grecesti cu marar

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *