Frigarui de pui cu menta

frigarui de pui cu menta

30 min

simplu

4 portii

Unul dintre cele mai bune alimente daca sunteti la dieta este pieptul de pui, care este foarte indragit si de copii. Este versatil, il puteti praji, fierbe, gati la aburi, la cuptor sau pe gratar si poate fi folosit in supe, aperitive sau fel principal.
Frigarui de pui cu menta are o aroma placuta si le recomand daca vreti o schimbare de la felurile obisnuite in care gatiti piept de pui. Puteti alege o garnitura de orez sau legume la abur.
Daca folositi betigase din lemn, acestea trebuie inmuiate in apa in prealabil, altfel vor arde. Folosesc betigase de frigarui din metal.

Ingrediente Frigarui de pui cu menta

un piept de pui, dezosat
sucul de la o jumatate de lamaie
2 lingurite de menta Kotanyi
sare
usturoi si piper Kotanyi

Mod de preparare reteta Frigarui de pui cu menta

Se curata si se spala pieptul de pui, apoi se sterge cu prosoape de bucatarie de unica folosinta.
Se taie in cuburi de marime egala, cam de 2 cm.
Intr-un bol punem sucul de lamaie, menta, sarea si usturoi cu piper. Amestecam si adaugam bucatile de pui. Lasam deoparte 10 minute.
Punem bucatile de pui pe betigase de frigarui si le facem pe gratar sau pe flacara de la aragaz. Lasam sa se rumeneasca pe toate partile.
Se serveste cu orez la aburi sau cu o garnitura din legume.

Incercati si voi Frigarui de pui cu menta.

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “Frigarui de pui cu menta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *