Frigarui de pui cu lamaie si usturoi

Frigarui de pui cu lamaie si usturoi

Frigarui de pui cu lamaie si usturoi sunt alegerea perfecta pentru o masa rapida si delicioasa! Obtineti un preparat delicios cu un minim de efort.
Pentru reteta aveti nevoie de doar cateva ingrediente. Usturoiul pudra se poate inlocui cu 2-3 catei de usturoi sau puteti adauga dupa gust.
Garnitura poate fi o salata, orez, cartofi sau cuscus.

Ingrediente

un piept de pui
o lamaie
1 lingurita pudra de usturoi Kotanyi
patrunjel verde
sare si piper

Mod de preparare reteta frigarui de pui cu lamaie si usturoi

Pieptul de pui se taie in bucati de marime egala, de circa 2,5 cm.
Lamaia se stoarce, se pune intr-un bol cu usturoiul pudra, patrunjelul taiat marunt, sare si piper.
Se adauga bucatile de pui si se lasa la marinat 2 ore sau peste noapte.

Se pun pe betele de frigarui. Daca folositi betigase din lemn, acestea trebuie inmuiate in apa in prealabil.
Se fac frigaruile pe gratar sau chiar si la flacara de la aragaz.
Se servesc cu o salata sau cu garnitura preferata. Noi am servit cu o salata cu cuscus.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.