Friganele din cozonac

For English version scroll down

Tocmai am terminat un mic dejun delicios,pe care il facem mereu dupa sarbatori,deja dupa cateva zile parca trebuie o schimbare la cozonac.

Ingrediente:
4 felii de cozonac
2 oua
50 ml de lapte
zahar pudra vanilat
sirop de artar

Se bat ouale cu laptele si se inmoaie fiecare felie de cozonac.
Se prajesc pana se rumenesc pe amandoua partile si se pudreaza cu zahar si se servesc cu sirop de artar.

Sweetbread French Toast

There’s no Christmas in Romania without cozonac, a local version of sweetbread,filled with a walnut paste. It’s similar to panettone. But we can’t eat this forever,so making French toast out of it is a great solution.

Ingredients:
4 slices cozonac or panettone
2 eggs
50 ml milk
vanilla flavored powder sugar
maple syrup

Beat the eggs with the milk and dip the sweetbread slices.
Fry until browned on both sides and sprinkle with powdered sugar and serve with maple syrup.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

16 comentarii la “Friganele din cozonac”

  1. Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata, mai multe reusite decat esecuri, mai multe bucurii decat necazuri si multe, multe zambete! Sa-ti amintesti cu drag clipele petrecute alaturi de oamenii minunati, sa uiti de toate supararile, sa fii sanatoasa si plina de viata! La multi ani !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *