Ficat a la sor’mea – Chicken Livers

For English version scroll down

O reteta de la draga mea surioara.

Ingrediente:
500 gr ficat de pui
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
1-2 linguri ulei
1 lingurita rozmarin uscat (optional)

Se spala bine ficatul.
Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt.
Se puie uleiul intr-o tava si se adauga ficatul,ceapa si usturoiul.
Sepresara si rozmarinul uscat.
Se tine la cuptor cam 15-20 de minute sau pana cand incep sa se rumeneasca ficateii.
NU SE ADAUGA SARE, NUMAI LA SFARSIT. SAREA INTARESTE FICATUL.

I have this recipe from my little sis, I wouldn’t want to forget how to make it!:))

Ingredients:
500 gr chicken livers
1 onion
3-4 garlic cloves
1-2 T oil
1 t dried rosemary (optional)

Wash well the livers.
Clean the onion and garlic and chop finely.
Add the oil in an oven tray.
Add the livers,onion and garlic to tray.
Sprinkle with rosemary.
Bake in the oven for 15-20 minutes or until livers start to brown.
DON’T ADD SALT ,DO IT JUST WHEN TAKING OUT FROM THE OVEN. IT TOUGHENS THE LIVERS.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.