Dovleac copt

dovleac copt

50 min

simplu

1 portii

Un desert care nu va va face sa va simtiti vinovati este Dovleacul copt si care se prepara foarte usor. Daca va mai ramane din el, puteti sa il transformati in tarta.

Ingrediente Dovleac copt

un dovleac
optional, zahar si scortisoara

Mod de preparare reteta Dovleac copt

Dovleacul, cu tot cu coaja, se taie in bucati mari, de marime egala. Acestea se pun intr-o tava, pe care puteti pune hartie de copt. Partea cu coaja sa fie in jos la inceput, iar dupa ce se formeaza o crusta puteti sa le puneti si pe partile laterale. Am folosit o tava antiaderenta, in care bucatile s-au rumenit frumos.
Se da tava la cuptor si se tine pana cand dovleacul s-a inmuiat si a inceput sa se rumeneasca.
Se serveste ca atare, cu zahar si scortisoara sau cu miere.

Incercati si voi Dovleac copt

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *