Cum se repara crema taiata

cum se repara crema taiata

5 min

simplu

1 portii

Ati aflat vreo solutie la cum se repara crema taiata?Cu siguranta ati patit sa vi se taie crema si cand se intampla, e tocmai cand aveti mai mare nevoie sa va iasa.

O sa va spun doar remedii incercate de mine si care au functionat. Daca mai stiti si altele, va sa le treceti in casuta cu comentarii de facebook sau cea a blogului. In acest fel vom putea afla de noi solutii, care sa ne vina in ajutor cand avem nevoie. Desi mai mult ne-am bucura sa nici nu avem avem nevoie de ele.

De ajutor mi-a fost Olguta de la Pastry Workshop, care m-a ghidat online in timpul unui dezastru cu crema. De la ea am aflat ca pentru o crema cu unt trebuie sa folosim unt cu un continut de grasime de 82%, cel cu 65% contine mai multa apa si sunt mai multe sanse sa se taie crema.

Cum se repara crema taiata

1. O modalitate este de a repara crema pe bain marie. Se bate crema cu telul sau mixerul pana cand isi revine. Asta e cea mai sigura metoda.

2. O alta metoda am invatat-o de la o tanti de la tara, care stia sa faca fel de fel aluaturi si prajituri cu foi si crema. Metoda ei mi s-a parut ciudata, dar cand mi-a explicat de ce, a capatat sens. Ea a reparat crema cu mana, pur si simplu a bagat-o in bol si a amestecat pana cand a avut consistenta potrivita. Explicatia a fost ca temperatura mainii ajuta crema sa se omogenizeze.

Probabil o sa mai gasiti pe internet alte metode de cum se repara crema taiata. Eu pe acestea le-am incercat, mi-au reusit si de aceea vi le-am spus si voua.

Voi ce solutii aveti?

Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

7 comentarii la “Cum se repara crema taiata”

  1. Se poate incerca cu putin ulei fierbinte sau unt fierbinte. Se adauga in compozitie si se mixeaza pana când se leaga crema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.