Cum sa faci o punga de decorat

5 min

simplu

1 portii

Fiecare dintre noi se trezeste la un moment dat ca ii lipseste un ustensil de care are neaparata nevoie si nu are de unde sa-l procure imediat. Si de asta suntem inventivi 🙂
Am un set de decorat de peste 10 ani,nu este folosit foarte des -poate de cand am copii,ca facem cupcakes si le ornam – dar cand lipseste ceva de la el e bai. Si eu am reusit sa ratacesc punga de decorat si tare rau imi pare,ca era din panza cu un fel de plastic pe dinauntru. N-am reusit sa gasesc nimic care sa ma satisfaca si intr-o seara am dat pe facebook (tare rau imi pare ca nu am salvat linkul sa va arat),pe un site strain,o idee super,cum sa faci o punga de decorat acasa. Am facut poze pas cu pas,sper sa va fie si voua de ajutor.

Cum sa faci o punga de decorat

Aveti nevoie de o punga de plastic,de dui si de bucatile care se insurubeaza.
Se trece punga prin dispozitivul pe care se insurubeaza.
Taiem varful pungii.
Intoarcem punga .
Insurubam duiul.
Umplem cu crema si decoram.
Incercati si voi aceasta metoda pentru Cum sa faci o punga de decorat
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

12 comentarii la “Cum sa faci o punga de decorat”

  1. Adina , fabuloasa postarea ta … dupa ce-ai strigat pe Bucataras cum se face , tot tu ne-ai lamurit si pe noi , chiar ma saturasem sa tot dau mereu bani pe pseudo posurile din comert .

  2. La multi ani cu sanatate!
    Foarte buna ideea, eu tocmai cumparasem si un recipient de plastic pe langa posuri. Voi incerca si aceasta modalitate. Multumesc!

  3. Excelenta idee, aveam nevoie si nu ma lasa sufletul sa cumpar stiind ca-s de proasta calitate.Multumesc, chiar este foarte util articolul ! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *