Crema de mascarpone cu frisca si vanilie

crema-mascarpone1

10 min

simplu

1 portii

Cel mai bun mod de a consuma capsunile sunt proaspete, dar daca sunt acompaniate de o crema atunci este si mai bine. Si cand zic o crema, nu ma gandesc la orice  crema, ci la ceva special. Adica ceva cu mascarpone, ceva ce imi face copiii sa deschida usa frigiderului mai tot timpul, pentru a mai inmuia putin degetelele in crema. Si pentru a le linge pe furis.
 

Ingrediente Crema de mascarpone cu frisca si vanilie

o cutie de mascarpone Delaco (250 g)
200 ml frisca lichida
2 linguri zahar pudra
1 lingura zahar vanilat

Mod de preparare reteta Crema de mascarpone cu frisca si vanilie

Punem in recipientul de la blenderul vertical frisca si o batem. Adaugam zaharul si zaharul vanilat.
Adaugam mascarpone si batem in continuare, pana se formeaza o crema omogena.
Daca folositi frisca indulcita, puteti schimba cantitatea de zahar.
Se lasa la frigider o jumatate de ora, ca sa se raceasca si sa se imbine aromele.
Se poate folosi la diverse prajituri sau se poate servi ca atare, cu capsuni.
Incercati si voi Crema de mascarpone cu frisca si vanilie

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “Crema de mascarpone cu frisca si vanilie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *